lördag 5 november 2011

Livet som hästägare; eller nästan ;)

Ja så har jag nu varit "hästägare" i exakt en vecka och det har varit en helt underbart rolig vecka men samtidigt så säger jag bara jisses vad man kan hinna med under en dag. 

Dublan Stjerna har flyttat in här förra fredagen. En nordsvensk travardam som är borkfärgad med svart man och svans, mycket man och svans! Hon bodde i början själv men ska erkänna att det syntes att hon saknade kompisarna som gick på andra sidan stängslet, så i torsdags flyttade hon in med varmblodspensionären och shettisen. Shettisen fick lära sig snabbt varför damer alltid går först, stackarn har inte mycket  att säga till om. Men den äldre pensionären är nog fortsatt chef i hagen och Stjerna verkar acceptera det med ett visst lugn. 

Hon är en äkta tonåring ibland, susar runt och ska pilla på allt, plocka på allt och springa lite mer än nödvändigt. Men samtidigt gick hon förbi både lastmaskiner, kranar och truckar igår under vår ridtur, okej dom är läskiga när dom kommer jätte nära men annars viftar hon bara på örat åt dom. 
Mycket cool och söt liten dam och vacker som en dag!
Så nu ska livet som häst ägare fortsätta :) sover mina sovmorgnar mitt på dagarna numera ;).
Är så glad över att ha en sån mysig och social stjärna att pilla på :).
Over and out från en något små febrig/förkyld hästägare..

Inga kommentarer: